Poznaj nasze
AKTUALNOŚCI
Naturalne Poranki Blisko Natury w mistrzowskiej odsłonie
Jakie danie stoi za sukcesem Diego Maradony? Czym jest szyfonada? Kto wykonał pierwszą w historii „cieszynkę”? Odpowiedzi na te i inne pytania czekają na widzów w serii „Mistrzowskie Śniadania” marki Tarczyński. To jednak nie wszystko. Adriana Marczewska – szefowa kuchni i prowadząca program – w związku trwającymi mistrzostwami świata przygotowała śniadania inspirowane narodowymi potrawami grupowych rywali reprezentacji Polski. Ciekawi szczegółów? Zapraszamy do oglądania!
Czytaj![](img/arrow-right-orange.png)
![](/upload/images/RudawyJanowickie-201_637cac0b23896_m.jpg)
Naturalne Poranki Blisko Natury na kolorowym spacerze w Rudawach Janowickich
Rudawy Janowickie – malownicze pasmo górskie w Sudetach Zachodnich – kryje w sobie wiele tajemnic i smaków. Adrianna Marczewska, szefowa kuchni i prowadząca program Naturalne Poranki Blisko Natury ruszyła ich tropem w ramach kolejnego odcinka z trasy. Czym zaskoczyła ją Kraina Ducha Gór i jakie danie zachwyciłoby hrabinę Fryderykę von Reden?
Czytaj![](img/arrow-right-orange.png)
![](/upload/images/Projekt-bez-tytuu-49_6349045c9903b_m.png)
Jesienna odsłona trasy Naturalne Poranki Blisko Natury – sielankowe krajobrazy w Dolinie rzeki Bóbr
Wraz z październikiem przyszedł czas na nowe, jesienne odcinki w ramach trasy Naturalne Poranki Blisko Natury. Adriana Marczewska, szefowa kuchni i prowadząca program, wybrała się do sudeckiej krainy – doliny rzeki Bóbr, by znaleźć inspirację do stworzenia pysznych śniadań. Do ich przyrządzenia oprócz m.in. aromatycznych grzybów, kolorowych warzyw czy świeżych ziół, wykorzystała parówki z linii Tarczyński Naturalnie w zupełnie nowej odsłonie.
Czytaj![](img/arrow-right-orange.png)
![](/upload/images/TarczynskiNaturalne-PorankiGrodno_62de506dcbbfc_m.jpeg)
Śniadania inspirowane historią – trasa Naturalnych Poranków Blisko Natury w Zagórzu Śląskim
Adriana Marczewska w ramach trasy Naturalnych Poranków Blisko Natury jechała już kolejką w kopalni Złoty Stok, pływała pontonem w Bardzie, a teraz przyszedł czas na rejs statkiem po Bystrzycy Świdnickiej w Zagórzu Śląskim. Właśnie nad jej doliną znajduje się 700-letni zamek Grodno, który szefowa kuchni obrała za kolejny cel podróży po Dolnym Śląsku. Czy poszukiwania kulinarnych skarbów z Gór Sowich okazały się udane i zainspirowały prowadzącą do stworzenia pysznych śniadań?
Czytaj![](img/arrow-right-orange.png)
VIDEO
Zerknij na nasze najnowsze produkcje i bądź na bieżąco z tym, co mamy pysznego.
Zobacz kanał na YouTube![](img/arrow-black.png)
Wszyscy są Parówkożercy. Blowek też!
Lifehack na idealne śniadanie?! Oczywiście smaczne, proste, a przede wszystkim naturalne. Blowek zaliczył ten lifehack. Teraz pora na Ciebie!